Bikupor

Bikupor

Aktiv Hund

Aktiv Hund. För att ni med kreativitet, positiv energi och stor kompetens brinner för att utbilda hund och förare, oavsett. Aktiv hund er hundemad i høj kvalitet til alle hunderacer baseret på protein og fedt fra fjerkræ, kylling og laks. Hundemaden er dansk premium fuldfoder til voksne hunde uanset alder, race.

Independent Dog Breeds: The Do-It-Yourselfers of the Canine World
Independent Dog Breeds: The Do-It-Yourselfers of the Canine World from herepup.com

Toggle navigation ☰ hundefoder. Har du en normal aktiv hund anbefaler vi. Det andet bud er til den lidt mere aktive hund.

Independent Dog Breeds: The Do-It-Yourselfers of the Canine World

Det betyder meget for os at din hund har det godt, lever sundere og dermed forhåbentlig længere. Aktiv findes både som original og kornfri opskrift. Har man derudover brug for lidt ekstra energi, anbefaler vi at man tilsætter hike energiopbyggende paté som supplement til den normale.

Aktiv hund er velegnet som fuldfoder til voksne hunde fra ca. Den daglige mængde er vejledende og bør altid afpasses efter hundens race, aktivitet, årstid m. m. Aktiv hund har spesialkompetanse innen hundedressur og rehabilitering av utfordrende hundehold.

Det kan være meget forskelligt fra hund til hund, hvilke former for aktivering, der er bedst. Du kan med fordel kigge på, hvad din hund oprindelig er fremavlet til og med den viden se på hvad. Aktive hunde har brug for ekstra fedt, protein og minaraler for at kunne yde deres ypperste.

Hos aktivehunde. dk mener vi, at vi skylder vores hunde det bedste og det bedste liv. Med dette hundefoder fra gilpa kennel er din aktive og store hund dækket ind. Ældre hunde er ofte mindre aktive og deres led kan være slidte med alderen.

Lever du ett aktivt liv och vill kunna motionera mycket med din hund? Det finns många aktiva hundraser som mår bra av att få leva med en aktiv familj. Så om du själv har gott.

Se alle aktiv hund produkter. Det sunde og bæredygtige valg til din bedste ven. Udover vores eget insekt hundefoder finder du hos os nøje udvalgte kvalitets produkter med.