Bikupor

Bikupor

Kattunge Som Inte är Avmaskad

Kattunge Som Inte är Avmaskad. Vanligast är att uppfödaren har avmaskat både kattmamman och ungarna flera gånger innan du hämtar hem din kattunge vid 12 veckors ålder. Om uppfödaren inte gjort det så är det bra att. Svar på tråden kattunge som ej är avmaskad eller vaccinerad?

Fisksätra Katthem & Kattpensionat
Fisksätra Katthem & Kattpensionat from fisksatra.se

Köper du en kattunge är den avmaskad, veterinären ger råd om avmaskning och katten ska vara avmaskad för att få resa. Det sker av ren princip även om katten inte har mask. Hej kan någon ge mig råd om hur jag avmaskar den nya kattunge som vi ska få på söndag.

Fisksätra Katthem & Kattpensionat

Ja jag kan ju inte påstå att jag blev så mycket klokare på alla svar. Jag har alltså en katt på 7år och en kattunge på 14 veckor. Kattungen är avmaskad innan hon kom hit och de är.

Vi har en vacker svart hona från arizonas kull som ännu inte är tingad. Hon är född den 1 juni och leveransklar under v 34. Vid leverans är hon avmaskad 3 ggr, vaccinerad vid 2.

Avmaskning katt och kattunge. Hur ofta du behöver avmaska din katt beror på om den är vuxen eller kattunge och om den är innekatt eller utekatt. Rekommendationen är att bara avmaska.

Försök att enbart avmaska mot den sortens mask som katten har för att minska risken för resistens hos parasiterna. På apoteket kan man köpa ett kit avsett för att ta. Kanske är förälskelsekänslorna inte lika himlastormande starka som vuxnas kan vara, men de är i alla fall betydligt mer på riktigt jämfört med hur de var på dagis.

Om du köper en kattunge är den förmodligen avmaskad, och du kanske får rådet att göra en ny behandling. När du köper en kattunge från nordstjernans får du förutom uppfödare som är intresserade och engagerade, stamtavla i snrf/wcf, veterinärbesiktning som är högst 7 dagar gammal, två. Jag hade en kattunge som hade en plastremsa från en teförpackning i svalget, mycket svår att se för att inte tala om att fiska upp!

Symptomen hade garanterat gått att. Jag personligen skulle inte vilja köpa en liten kattunge som är avmaskad flera gånger utan att det ens finns en misstanke om att den har mask, för avmaskningsmedel kan. Jag är osäker på om hon räknas som sköldpadda eller inte.